Eerste uitzending

Luister aflevering

Op vrijdag 6 maart 2020 was de aftrap van de eerste podcast van Funding Your Business. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

In deze eerste podcast van het nieuwe programma Funding Your Business sprak Fabienne de Vries met Stichting MKB FinancieringCasarion en is er een terugblik op het Credion Financiering Event.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
Medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Ronald Kleverlaan, Stichting MKB Financiering. Voorzitter Stichting MKB financiering & directeur European Centre for Alternative Finance (Universiteit Utrecht)

Arco ten Klooster, Casarion
Managing Director bij Casarion. Casarion is een kredietverstrekker die zich uitsluitend richt op het financieren van zakelijk vastgoed.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchise-vestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio.


Recente reacties

    Aflevering 1