Strategische financieringsoplossingen voor MKB

Luister aflevering

Op vrijdag 7 juni 2024 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Strategische financieringsoplossingen voor MKB” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Edwin van de Wijngaard (Rabobank New Horizon), Edwin ten Cate van (Credion), Carlo van der Weg (Credion) .

In deze podcast bespreken we verschillende manieren van financieren, waardoor de bedrijfsdroom van een ondernemer kan uitkomen of groeien. Zo zal Carlo van der Weg meer vertellen over de transitie van Credion van “nonline naar online”. Edwin van de Wijngaard zal ingaan op digitalisering van de financieringsaanvraag … in welk stadium bevindt het zich en wat zijn de laatste trends. En wat is embedded finance en wat kan je ermee? Ook blikken we met Edwin ten Cate terug op het Credion Financiering Netwerk Event 2024.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Edwin ten Cate,
Credion Associatie BV
Directeur Franchise Credion NL

Carlo van der Weg,
Credion Associatie BV
CEO Credion

Edwin van de Wijngaard, Rabobank New Horizon

Fabienne de Vries,
New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 25