Op vrijdag 6 november 2020 was Funding Your Business weer met te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

Fabienne de Vries ging tijdens Funding Your Business in gesprek met Rik Heintzberger van CapitalBox en met Carlo van der Weg, John Hoven en Edwin ten Cate van Credion over de laatste ontwikkelingen en werkkapitaal en hoorde je tips.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Rik Heintzberger, CapitalBox
head of accountmanagement bij CapitalBox. CapitalBox helpt MKB-bedrijven achter de schermen om hun potentieel te realiseren. Onze missie is simpel: de financiering versnellen daar waar bedrijven het, het meest nodig hebben om te floreren. 

John Hoven, Credion Apeldoorn
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Apeldoorn.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchise-vestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 6