Bankieren en ondernemen in Coronatijd

Luister aflevering

Op vrijdag 5 februari 2021 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Luuc Mannaerts van October, Theo Temming (horeca ondernemer), Carlo van der Weg, Kevin van Kempen en Edwin ten Cate van Credion over bankieren en ondernemen in Coronatijd. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Luuc Mannaerts, October
CEO van October Nederland
October is hét platform voor MKB-financieringen. Onze missie is om de groei van het MKB te ondersteunen door particulier en institutioneel geld efficiënt te matchen met hun financieringsbehoeften.

Kevin van Kempen, Credion Alphen aan den Rijn
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Alphen aan den Rijn.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchise-vestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 7