20 jarig jubileum en ontwikkelingen in de markt

Luister aflevering

Op vrijdag 2 april 2021 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

Dit keer een feestelijke editie van Funding Your Business. Credion bestaat namelijk twintig jaar. Fabienne de Vries praat in deze uitzending met vijf gasten over het jubileum en over de laatste ontwikkelingen van de financieringsmarkt.

Te gast in deze uitzending zijn: Carlo van der Weg, directeur van Credion Associatie; Edwin ten Cate, manager operations bij Credion Associatie; Annemieke Schoonderwoerd, co-owner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen en Frank Geelhoedt, adviseur bij Credion Rotterdam Rijnmond. Ook komt ondernemer mevrouw H.S. Anand van BSA Group aan het woord over haar ervaringen en toekomstverwachtingen

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Annemieke Schoonderwoerd, Mogelijk Vastgoedfinancieringen
Co-owner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.
Ondernemers kunnen voor een zakelijke hypotheek bij Mogelijk terecht. En investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren.

Frank Geelhoedt, Credion Rotterdam
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Rotterdam.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchise-vestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 8