Op vrijdag 4 juni 2021 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

In deze podcast staat het onderwerp Lease centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Peter Loef van Beequip, Stephan Duisters (Hola Automotive Group), Carlo van der Weg, Dick Nonnekes en Edwin ten Cate van Credion over lease en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

SPREKERS

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Peter Loef, Beequip
co-Founder & partner van Beequip.
Beequip is financier van zwaar materieel (gebruikt en nieuw) voor de bouw, infra en logistieke sector. Beequip laat Nederlandse bedrijven groeien met behulp van equipment leasing oplossingen.

Dick Nonnekes, Credion Rotterdam
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Rotterdam.

Stephan Duisters, Hola Automotive Group
Hola Automotive Group is van oorsprong een verhuur uit Spanje en nu actief in Nederland. Zij bieden tweedehands auto’s aan bij dealers/handelaren.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchise-vestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 9