Beleggen & investeren

Luister aflevering

Op vrijdag 3 september 2021 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

In deze podcast staat het onderwerp Beleggen & Investeren centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Alan van Griethuysen van NPEX, Jeroen Dalderop (Innr Lighting), Carlo van der Weg, Alfons Remery en Edwin ten Cate van Credion over beleggen, investeren en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Alan van Griethuysen
CCO, Chief Commercial Officer.
NPEX is dé effectenbeurs waar u als belegger aandelen én obligaties kunt kopen en/of verhandelen van Nederlandse MKB-ondernemingen

Alfons Remery
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Hilversum.

Jeroen Dalderop, oprichter Innr Lighting
Innr Lighting biedt een complete serie van smart verlichtingsproducten waarmee je allerlei praktische verlichtingsproblemen in huis oplost. 

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchise-vestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 10