Werkkapitaal financieren

Luister aflevering

Op vrijdag 5 november 2021 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat. 

In deze podcast staat het onderwerp “Werkkapitaal financieren” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Simon de Vlam van DebitRoom, Sigmar van der Vlis (Veldhoven Kipproducten), Carlo van der Weg, Dick Nonnekes en Edwin ten Cate van Credion over het financieren van werkkapitaal en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Simon de Vlam, Accountmanager DebitRoom
DebitRoom biedt accountants en mkb-adviseurs een uniek en innovatief Smart Platform voor mkb-financiering en advies. Hiermee sluit de adviseur aan bij de belevingswereld en behoefte van zijn klant: de ondernemer. En draagt er proactief aan bij dat deze ondernemer nóg succesvoller is.

Dick Nonnekes, Credion Rotterdam
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Rotterdam.

Sigmar van der Vlis, Controller Veldhoven Kipproducten
Veldhoven Kipproducten is een ambachtelijke uitsnijderij en is gespecialiseerd in rund, varken, kip, kalkoen, wild en Frans gevogelte. Daarnaast bieden zij ook de concepten: Elita, Doerak en Tante Door. Bij deze concepten staat dierenwelzijn en natuurlijke opgroei centraal.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 11