Horeca Financieren

Luister aflevering

Op vrijdag 4 februari 2022 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Horeca financieren” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Puck Wilbers van HTC Advies, Carlo van der Weg, Reinier Massaar en Edwin ten Cate van Credion over het financieren van horeca en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Puck Wilbers
Managing Partner HTC Advies. HTC Advies ontwikkelt samen met opdrachtgevers hospitality concepten die inspireren én rendement opleveren. Dat doen we ondernemend en deskundig.

Reinier Massaar, Credion Regio Zwolle
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Regio Zwolle.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 12