Alternatief financieren

Luister aflevering

Op vrijdag 1 april 2022 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Alternatief financieren” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Art van Bruggen van Fundion, Maarten Kolff van AltFin, Carlo van der Weg en Edwin ten Cate van Credion over het alternatieve financieringen en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Art van Bruggen, Fundion
CEO en co-founder van Fundion. Fundion is een Fintech servicing bedrijf voor nieuwe MKB leningen en Buy-to-Let financieringsoplossingen voor de Nederlandse markt van vastgoedbeleggers.

Maarten Kolff, AltFin
DGA van AltFin. AltFin is dé alternatieve MKB-financier van bedrijfsvastgoed. We hebben een eigentijdse kijk op de zaak en zijn ervan overtuigd dat het MKB financiële ruimte moet krijgen om te groeien.

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 13