Sociaal Maatschappelijk financieren

Luister aflevering

Op vrijdag 3 juni 2022 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Sociaal maatschappelijk financieren” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met André Dolsma van Qredits, Shaïsta Polak van Caribbean Swing, Liesbeth Fong, Carlo van der Weg en Edwin ten Cate van Credion over sociaal maatschappelijk financiering en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

André Dolsma, Qredits
Commercieel directeur van Qredits. Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000.

Liesbeth Fong, Credion Drechtsteden
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Drechtsteden.

Shaïsta Polak, Caribbean Swing
Caribbean Swing is een afhaal- en bezorgrestaurant in Rotterdam dat zelfgemaakte soulfood-gerechten van hoge kwaliteit biedt met een tropische draai van unieke specerijen en kruiden..

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 14