MKB Financiering Netwerk Event 2022

Luister aflevering

Funding Your Business stond dit keer in het teken van het MKB Financiering Event georganiseerd door Credion.

De afgelopen jaren heeft Credion een enorme groei doorgemaakt. Naast het aantal vestigingen door het hele land, hebben we vanuit Credion inmiddels toegang tot meer dan 100 verschillende bronnen van geld.  Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken ook crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. 

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

6e editie MKB Financiering Netwerk Event

Om de samenwerking tussen de verschillende aanbieders en de Credion-adviseurs te versterken en persoonlijk kennis te laten maken, organiseerde Credion op dinsdag 28 juni 2022 de zesde editie van het MKB Financiering Netwerk Event. In het Van der Valk Hotel Houten waren ruim 100 adviseurs en meer dan 50 MKB-financiers aanwezig, waarmee deze zesde editie zeker een succes genoemd mag worden.

New Business Radio

Dit jaar was ook New Business Radio aanwezig bij het event. In samenwerking met Fabienne de Vries hebben zij een reportage en een impressievideo gemaakt. Op het event is zij in gesprek gegaan met verschillende aanwezigen, waaronder Credion adviseurs, sprekers en financieringspartijen. Tijdens Funding Your Business blikte Fabienne de Vries terug op het evenement.

Luister onze special over het Financiering Netwerk Event 2022 onderaan de pagina of hier terug.

Wij kijken terug op een zeer succesvolle middag!

Impressievideo

Om u een beeld te geven van het MKB Financiering Netwerk Event 2022 hebben we een impressievideo laten maken. Wij willen ook via deze weg alle financieringspartners die hebben geparticipeerd tijdens de 6de editie van het MKB Financiering Netwerk Event nogmaals bedanken voor hun bijdrage. Wij kijken samen met collega’s en onze adviseurs terug op een zeer succesvolle middag.

Recente reacties

    Aflevering 15