Duurzaam financieren

Luister aflevering

Op vrijdag 2 september 2022 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Duurzaam financieren” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Jonathan Galenkamp van DuurzaamInvesteren.nl, Guido Evers van Wellness Innovation BV, Joop van Dijck, Carlo van der Weg en Edwin ten Cate van Credion over sociaal maatschappelijk financiering en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Jonathan Galenkamp, DuurzaamInvesteren.nl
Senior Business Developer Duurzame Bedrijfsfinanciering bij DuurzaamInvesteren.nl . DuurzaamInvesteren.nl is hét investeringsplatform voor duurzame projecten. Wij helpen bedrijven met een heldere business case en duidelijke prognose naar een duurzame toekomst. Ons doel is om duurzame ambities voor ieder die de toekomst serieus neemt concreet te maken.

Joop van Dijck, Credion Eindhoven Helmond
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Eindhoven – Helmond.

Guido Evers, Wellness Innovations BV
Wellness Innovations .. een bedrijf dat zich hard maakt voor visvrije omega-3. Strijd samen met ons voor een gezonde oceaan en kies voor gezonde visvrije producten gemaakt uit plantaardige bronnen, zoals omega-3 algenolie. Beter voor de oceaan, beter voor jou!

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 16