Asset Based Finance

Luister aflevering

Op vrijdag 4 november 2022 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Asset based finance” (ofwel objectfinanciering) centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Daphne Knoops van Floryn, Ronald Kleverlaan van Stichting MKB FInanciering, Carlo van der Weg en Edwin ten Cate van Credion over sociaal maatschappelijk financiering en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

sprekers

Carlo van der Weg, Credion Associatie BV
medeoprichter en directeur van Credion, de eerste adviesorganisatie gericht op advies en begeleiding van MKB ondernemers bij het verkrijgen van de meest optimale financieringsconstructie.

Daphne Knoops, Floryn
Partner Account Manager bij Floryn. Voor elke onderneming een slimme financiering. Floryn heeft verschillende financieringsvormen van €10.000 tot €3.000.000. Zo is er altijd een passende bedrijfsfinanciering voor de groeiplannen van ondernemers

Ronald Kleverlaan, Stichting MKB Fnanciering
Voorzitter Stichting MKB financiering & directeur European Centre for Alternative Finance (Universiteit Utrecht)

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Manager Operations bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 17