Op vrijdag 3 februari 2023 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Werkkapitaal” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Diederik Werdmölder van PIN Voorschot, Erik Koper van Kopernicus Beheer BV, Hans Eelman van Credion Amsterdam MB RV en Edwin ten Cate van Credion over de portemonnee van je onderneming en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Directeur Franchise Credion NL bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Diederik Werdmölder, PIN Voorschot
Directeur PIN Voorschot. Pin Voorschot maakt het mogelijk om op korte termijn een geldbedrag te ontvangen. Hiermee kunnen nieuwe ambities vanuit het ondernemen gefinancierd kunnen worden. De vereiste is dat de onderneming omzet ontvangt via een pinapparaat of via een webshop.

Hans Eelman, Credion Amsterdam MB RV
Zakelijk financieringsspecialist van Credion Amsterdam MB RV

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 18