Financieren met de crowd: CrowdFinance

Luister aflevering

Op vrijdag 2 juni 2023 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “Financieren met de crowd: Crowdfinance” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Bas Denissen (Collin Crowdfund) en Kevin van Kempen (Credion Alphen aan den Rijn) en Edwin ten Cate van Credion over de portemonnee van je onderneming en de ontwikkelingen in de markt. Wat zijn de ervaringen en hoe zien ze de toekomst.

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Directeur Franchise Credion NL bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Bas Denissen, Collin Crowdfund
Financieel Directeur / CFO Collin Crowdfund. Collin Crowdfund is het crowdfunding platform voor kredietwaardige MKB-bedrijven die alternatieve (groei)financiering zoeken middels serieuze investeerders.

Kevin van Kempen, Credion Alphen aan den Rijn
Zakelijk financieringsspecialist Credion Alphen aan den Rijn.

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 20