De kracht van informal capital

Luister aflevering

Op vrijdag 1 september 2023 was Funding Your Business weer te beluisteren op New Business Radio. Een podcast waar het onderwerp bedrijfs- & vastgoedfinancieringen centraal staat.

In deze podcast staat het onderwerp “De kracht van informal capital” centraal. Fabienne de Vries ging tijdens deze Funding Your Business in gesprek met Robin Slakhorst (Seedblink) en Henri Blokland (Credion Gouda) en Edwin ten Cate van Credion

Informal investors investeren geld in andere bedrijven. Ondernemers gaan naar hen toe als ze geen lening kunnen krijgen van een bank of genoeg geld hebben. Dit gebeurt als het te riskant is, ze niet genoeg bezittingen hebben of hun plannen erg groot zijn. Wat drijft een informal investor en hoe kijken zij naar een investering vanuit risico en rendement?

Luister mee naar advies, valkuilen en tips waar elke ondernemer wijzer van wordt!

Sprekers

Edwin ten Cate, Credion Associatie BV
Directeur Franchise Credion NL bij Credion Associatie met verantwoordelijkheid voor de franchisevestigingen en de contacten met financieringspartners en aanverwante stakeholders, daarbij gebruik makend van een breed en relevant netwerk.

Robin Slakhorst, Investor in Finance and Digital
Investeerder en Co-Founder Seedblink.

Henri Blokland, Credion Lopikerwaard
Financieel adviseur Credion Gouda

Fabienne de Vries, New Business Radio
Business Presentation & Stage Performance Trainer | Pitch Coach | Voice-Over | DJ / Interviewer @ New Business Radio

Recente reacties

    Aflevering 21